Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına dayanıklılık dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

ürkü pas yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlamlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

üste rabıtalı olarak denetleme etmeli ve kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz başüstüneğundan emniyetli olmalısınız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar Yangın Merdiveni Kapısı ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak aşağıda alan yer illere görev vermekteyiz.

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir güçlük konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm değaksiyonkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve hareket kabilinden öbür tabii afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page